Hotels Flachau

In Flachau vind je 69 hotels die geljikmatig zijn verdeeld over het langgerekte centrum van Flachau. Sommige hotels bevinden zich direct onderaan de pistes - iedeaal voor wintersporters. Met de hoeveelheid hotels zit het wel goed in Flachau dus een plekje vinden moet zeker lukken. Om je te helpen met het vinden van een hotel kun je de onderstaande links gebruiken voor het tonen van een lijst met alle hotels of het invoeren van een zoekopdracht of zoekaanvraag. 

Hotel Vierjahreszeiten aan de piste in Flachau
Hotel Vierjahreszeiten aan de piste in Flachau

Zoeken en boeken

De 'VVV' van Flachau werkt met het boekingsysteem van Feratel. Een voordeel hiervan is dat alle hotels in één systeem staan en je dus bijna altijd een beschikbare kamer vindt. Klik hier voor een overzicht van alle 69 hotels in Flachau. Natuurlijk is naast de prijs ook de ligging van een hotel één van de aspecten die belangrijk zijn bij het maken van je keuze. In het boekingssyteem van Feratel kun je bovenaan het accommodatie-overzicht op het tabblad 'Kaartoverzicht' klikken. Zo worden alle hotels op Google Maps getoond. Mocht je toch niks kunnen vinden verstuur dan een vrijblijvende aanvraag en je zult zeker een aanbieding ontvangen. Je aanvraag wordt in het poolsysteem van Flachau geplaatst en alle hotels kunnen op je aanvraag reageren in de vorm van een vrijblijvende aanbieding. Klik hier om een vrijblijvende aanvraag in te voeren.

Voor het reserveren van één van de 69 hotels in Flachau kun je de volgende links gebruiken:

Hotellijst

Zoek & Boek

Vrijblijvende aanvraag

Classificatie

De 69 hotels die Flachau rijk is zijn als volgt geclassificeerd:

  • 28 hotels
  • 18 aparthotels
  • 9 berghotels
  • 14 hotels garni

Ligging

Er zijn maar liefst 5 liften die in het dal van Flachau vertrekken waaronder de Space Jet 1, Achter Jet 1 en Star Jet 1. Hierdoor is het vanaf de meeste hotels maar enkele minuten lopen om het skigebied te bereiken en de lift in te stappen. Er rijden frequent gratis skibussen en ook parkeren bij de gondelliften is geen probleem. Sinds 2013 is er ook een directe liftverbinding tussen Flachau en Wagrain middels de G Link gondellift. Dus kun je in Flachau toch geen geschikt hotel vinden, dan is Wagrain een goed alternatief.