Appartementen Flachau

Flachau telt maar liefst 323 appartementen en vakantiewoningen waarvan je een groot deel kunt reserveren via Casamundo.nl en Booking.com. Er is zoveel keuze dat je altijd wel een accommodatie kunt vinden voor jouw budget en jouw wensen. Om je op weg te helpen hebben we hieronder al het aanbod voor je verzameld. Eén overzicht van alle appartementen voor je wintersport of zomervakantie in Flachau.

Zoeken en boeken

Zoals vele andere skigebieden werkt Flachau met het reserveringssysteem van Feratel. Voordeel hiervan is dat alle appartementen van Flachau in één overzicht staan. Klik hier voor een overzicht van alle 323 appartementen in Flachau. Natuurlijk is naast de prijs ook de ligging van een appartement één van de zaken die belangrijk zijn bij het maken van een keuze. In het boekingsssyteem van Feratel kun je bovenaan het accommodatie-overzicht op het tabblad 'Kaartoverzicht' klikken, zo zie je alle appartementen op Google maps. Mocht je niets kunen vinden dan kun je een vrijblijvende aanvraag invoeren. Je aanvraag wordt in het poolsysteem van Flachau geplaatst en alle appartementen-eigenaren kunnen op je aanvraag reageren in de vorm van een vrijblijvende aanbieding. Klik hier om een vrijblijvende aanvraag in te voeren.

Ligging appartementen

Er zijn maar liefst 5 liften die in het dal van Flachau vertrekken waaronder de Space Jet 1, Achter Jet 1 en Star Jet 1. Hierdoor is het vanaf de meeste appartementen maar enkele minuten lopen om de pistes te bereiken en de lift in te stappen. Er rijden natuurlijk frequent gratis skibussen en ook parkeren bij de gondelliften is geen probleem. Sinds 2013 is er ook een directe liftverbinding tussen Flachau en Wagrain middels de G-Link gondellift. Dus kun je in Flachau toch geen appartement vinden, dan is Wagrain zeker een goede optie.

Meest geboekte appartementen

Populaire en goed beoordeelde appartementen in Flachau zijn: