apres-ski

Feest vieren in al zijn facetten

Van gemoedelijke hutten, tot schirmbar tot discotheek... vier je feestje op je eigen manier

Après-ski

In Flachau weten ze wat feesten is en après-ski wordt hier dan ook groot geschreven! Sneeuwbarren, cafés, après-ski tempels en disco's zorgen voor een gevarieerd feestprogramma. Tijdens de après-ski kun je nagenieten van de perfecte wintersportdag en je laatste energie opmaken. Flachau heeft de meest bruisende après-ski van alle dorpen in Salzburger Sportwelt.

Nr.1 in Flachau
FLACHAU - Hofgasse 232

Hofstadl

De Hofstadl is dé après-ski tempel van Flachau. Iedere dag om 16:00 uur luiden de klokken van het Hofstadl zodat iedereen weet dat het feest gaat beginnen. Snel zullen zich feestlustige mensen verzamelen om 'richtig party zu machen!' Nee, de Hofstald is geen rustige tent waar je lekker kunt kletsen.

FLACHAU - Flachauerstraße 233

Dampfkessel

Vanaf 15:00 uur kun je bij de Dampfkessel goed terecht om de après-ski te beleven. Hier kun je perfect samenkomen met je vrienden om te genieten van een drankje en de après-ski hits die er worden gedraaid.

FLACHAU - Grießenkarweg 283

Zur Brennhütt'n

Doormiddel van een goed humeur en passende après-ski muziek kun je met iedereen de après-ski vieren in Zur Brennhütt'n. Na het skiën kun je hier gelijk terecht, het ligt namelijk direct aan de piste!

WAGRAIN - Markt 56

Tenne Wagrain

De Tenne Wagrain is elke dag geopend tot 04:00 om te kunnen genieten van de sfeer en de heerlijke drankjes.