Skipiste winterlandschap Flachau

Op naar Flachau

Route, vignet en plattegrond

Een Autobahn Vignet voor een rit naar Flachau is wel nodig, want nadat je bij Salzburg de grens over gaat is het nog 75 km (52 minuten) over de autobaan tot aan Flachau.

Autoroute naar Flachau

De afstand van Utrecht tot Flachau is ± 1.000 km en de reistijd bedraagt ± 10:40 uur.

Met de trein naar Flachau

Ook de trein is een mogelijkheid om lekker ontspannen in Flachau te komen. Het dichtstbijzijnde station is Altenmarkt im Pongau, een trein ticket boek je bijvoorbeeld via NS International. Een retourtje van Utrecht naar Altenmarkt im Pongau is er al vanaf € 100,-. De reis duurt ongeveer 12 uur en je moet 3 keer overstappen. De resterende reistijd van Altenmarkt im Pongau naar Flachau bedraagt 12 minuten. Je kunt je weg vervolgen met de bus of met een taxi.

Ticketprijzen

Met de bus naar Flachau

Wil je op wintersport of zomervakantie naar Flachau dan kun je een busreis inclusief accommodatie boeken bij Summit Travel. Je kunt ook een losse busreis boeken bij Interbus.

Bekijk busreizen

Vliegtuig

Wil je nog sneller in Flachau zijn, neem dan het vliegtuig naar Salzburg. De vluchttijd van Amsterdam naar Salzburg is 1:20 uur. Daarna is het nog 71 km (49 minuten) reizen per taxi of bus. 

Plattegrond Flachau

Flacau en Wagrain liggen in de deelstaat Salzburgerland. Wagrain ligt op een hoogte van 838 meter en heeft 3.121 inwoners. Flachau ligt op 920 meter en heeft 2.876 inwoners.